Skip to main content

TechniX G.S. kledinguitgiftesysteem

TechniX Garment System is een gepatenteerd kledinguitgiftesysteem dat een unieke combinatie van voordelen geeft die een absolute verbetering zijn ten opzichte van traditionele uitgifte-automaten.

Hoge uitgiftesnelheid

Het uitgiftesysteem is geoptimaliseerd voor korte uitgiftetijden. De drie kernfactoren die dit mogelijk maken zijn het intelligent beladen, de kleinere afstand tussen de kleding en het vanuit de opslagpositie aanbieden van kleding aan de gebruiker.

Automatisch beladen

TechniX GS wordt uitgevoerd met een geautomatiseerd beladingsysteem dat zich onderscheidt door eenvoud en bedieningsgemak en vraagt minimale inspanning en tijdsbesteding van uw medewerkers.

Gebruikersvriendelijke bediening

Met behulp van een touchscreen op de automaat kan de gebruiker zich op een snelle en eenvoudige manier identificeren.

Inname

De innamemachine beschikt over een eenvoudige bediening en grote buffercapaciteit waardoor snelle en gelijktijdige innameregistratie mogelijk is.

Ruimtebesparend

TechniX GS heeft een uniek gepatenteerd uitgifte- en opslagsysteem welke een sterke vermindering van het benodigde grondoppervlak geeft.

Software

De software van TechniX Garment System is speciaal ontwikkeld voor optimaal beheer van uw dienstkleding. Het is dé schakel die inzicht geeft over onder andere:

  • Kledingroulatie
  • Reinigingscontrole
  • Gebruikersinformatie

Zo heeft u altijd een overzicht van de status van het gehele kledingpakket.

Wilt u meer informatie over TechniX Garment System, schroom dan niet contact op te nemen voor een geheel vrijblijvende kennismaking en introductie.