Skip to main content

Maintenance

Bij een door Technico geleverd systeem kan een onderhoudscontract worden afgesloten waarmee gemiddeld twee keer per jaar in eigen beheer onderhoud zal worden gepleegt. Machines worden gekeurd op werking en veiligheid, en ontvangen bij goedkeuring een certificaat. Onderhoud wordt gepleegt volgens de bedieningsvoorschriften. Indien gewenst bestaat er ook een mogelijkheid om preventief extra onderhoud te laten plegen door onze monteurs.

Reparatie

Elke machine is te repareren; Technico streeft ernaar dit waar te maken. Na een melding te ontvangen trachten wij binnen een response tijd van twee uur een servicemonteur ter plaatse te hebben om de reparatie voor u uit te voeren. Door de geruime voorraad van onderdelen in ons magazijn kan dit vaak snel plaatsvinden. Mocht het betreffende onderdeel niet aanwezig zijn hebben wij nog altijd de mogelijkheid om diversen onderdelen in eigen werkplaats te vervaardigen.

Revisie en optimalisatie

Het reviseren van hardware houdt in dat vooral bewegende onderdelen nagezien worden zodat deze weer jarenlang mee kunnen in het productieproces. We zullen indien nodig de machine voor u ontladen zodat deze veilig geoptimaliseerd kan worden voor een maximaal rendement.