Skip to main content

TechniX GS voor CHU Mont Godinne te Yvoir, België

Het ziekenhuis CHU Mont Godinne te Yvoir, heeft gekozen voor TechniX GS. Het systeem zorgt ervoor dat 24 uur per dag schone kleding beschikbaar is voor de specialisten, het verplegend personeel en overige medewerkers.

Het TechniX Garment System van Technico Automatisering BV is een modulair opgebouwd systeem voor de uitgifte van kleding, afgestemd op de volumebehoefte van het ziekenhuis en geoptimaliseerd voor korte uitgiftetijden. De drie kernfactoren die dit mogelijk maken, zijn het intelligent beladen, de minimale afstand tussen de kleding plus het – vanuit de opslagpositie - volledig geautomatiseerd aanbieden van kleding aan de gebruiker.

De installatie voor CHU Mont Godinne bestaat uit vier uitgiftepunten met vier keer 850 posities, twee innamepunten met buffer en een automatisch beladen systeem. Dankzij de intelligente software heeft het management steeds actueel inzicht in de kledingroulatie en het kledingverbruik. Het systeem geeft ook gebruikersinformatie en informatie over de reinigingscontrole.

Installatie zal eind van dit jaar gerealiseerd worden.

http://www.chdinant.be