Skip to main content

TechniX Garment Systems voor St. Elisabeth, in Tilburg!

Elisabeth 2
Elisabeth 1

Het St. Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg heeft voor het TechniX Garment System gekozen als kledinguitgiftesysteem. 24 uur per dag schone kleding is een ‘must have’ voor een ziekenhuis als St. Elisabeth die vijfentwintig specialismen huisvest! De specialisten, het verplegend personeel en overige medewerkers beschikken elke dag over schone kleding van zijn of haar eigen maat.
De installatie bestaat uit vier uitgifte punten, resulterend in een opslag capaciteit van vier duizend kledingstukken! Twee innamepunten zorgen ervoor dat de kleding na gebruik weer bij de wasserij terecht komt, waar de kleding gereinigd wordt.
Speciale chips en chiplezers worden toegepast in de kleding en de machine. Op deze manier weet het ziekenhuis exact waar welk kledingstuk zich bevindt en hoelang dit al in gebruik is. Een handige tool voor het management van het ziekenhuis!
Graag willen we het St. Elisabeth Ziekenhuis bedanken voor het vertrouwen in ons en onze machines en kijken uit naar een succesvolle samenwerking!

www.elisabeth.nl